+385 1 482 0 200 [email protected]

Idemo…PRVA, DRUGA, TREĆA … LJETNA GASTRONOMSKA DRUŽENJA !

Gastronomadi profesionalne edukacije i škole kuhanja

 

Napokon i konačno; ljeto se nazire, pandemija više nije u velikim numerama… doduše temperature to ne potvrđuju, ali ljeto je ipak u glavama – nemojmo se lagati.

U tom raspoloženju pala je odluka; prvenstveno za članove Gastronomada, otvorili smo TRI posebne kuharsko-gurmanske radionice ; Prvu, Drugu i Treću!

Tematski su nastale iz vaših želja i prijedloga koje smo dobivali posljednjih mjeseci, a od mnogih tema izbistrile su se;

 

Radionica: Tajne izrade vučenog tijesta

1. Tajna izrade vučenog tijesta

RADIONICA PRVA; U kojoj je gotovo s naklapanjima oko tajni izrade vučenog tijesta! Na ovoj radionici svi čemu se navući uzduž i poprijeko – a kao usput napraviti i; burek a’la Bosna kao i pripadajuće mu pite i pituljice, ali i Austrougarske štrudle kao i čuvene štrukle – one koje su navodno nastale u Hrvatskom Zagorju.

Startamo nisko 9.lipnja u 18.00 sati! – POPUNJENO – NEMA MJESTA

 

Radionica veganska i vegetarijanska hrana i večer2. Veganska i vegetarijanska večer

RADIONICA DRUGA; Za nas stvarno posebna radionica; Veganska i vegetarijanska večer u kojoj mi ne bi bili mi da ne sukobljavamo dvije kuhinje koje imaju različit pristup ovim prehrambenim pravcima; kuhinju Indije i kuhinju Japana. A time nas eto i u svijetu seitana, tofua, veganskih jogurta, chia sjemenki, dose, halave i chapata

Startamo nisko 14.lipnja u 18.00 sati! – kliknite ovdje za prijavu na radionicu

 

Radionica: Ljetne seksi-fensi salate3. Ljetne seksi-fensi salate

RADIONICA TREĆA; Sada smo u pravom tematskom ugođaju; ljetne seksi-fensi salate i to u rasponu od izrade falafela i okusa dalekog istoka, pa preko klasika kao što je salata hotela Cezar ili one sa pohanim hrskavim šripavim sirevima, pa sve do okusima snažne salate od pržene pileće jetrice i kućno dimljene orade… naravno sve u kombinacijama sa zelenim, lisnatim, povrtnim, voćnim i drugim podlogama i oblogama, a uz pomoć raznih dresinga i umaka…

Startamo nisko 23.lipnja u 18.00 sati! – kliknite ovdje za prijavu na radionicu

 

Glavni pultE sad, kao i uvijek, podsjećamo;

Po radionici cijena za članove Gastronomada 500,00 kn, za one koji to nisu 600,00 kn. Drugih popusta ovoga puta nema, a prijave se primaju od trenutka u kojom ovo čitate. Plaćanje karticom uvećava iznos 550,00 odnosno 660,00 kn.

Broj polaznika je u nas kao što znate i prije ograničenja bio pod kontrolom, tako je ovaj puta. Pravila znate – tko prije, njemu mjesto. Nakon potvrde prijave (zvati će vas Martina ili ćete dobiti mail), potrebna je jedinstvena uplata sa obaveznom naznakom JEDAN, DVA ili TRI na račun Udruge Gastronomadi. Ukoliko navratite do kluba s potrebnim iznosom – u cijenu je uračunata kavica, rakijica i čavrljanje… Potvrda o tome da li ste u grupi dolazi na kraju, a ukoliko će prijava biti previše… mogući su i novi datumi – za ove radionice nitko ne bi trebao biti zakinut.

Već se veselimo ponovnom druženju!!!

Vaši Gastronomadi

Na preporuku prijatelja odlučio sam se za školu. Danas kuham za obitelj, prijatelje i mota mi se po glavi mala konoba.

Tomislav

Edukacija AK-001

Škola u 5 tjedana

2xtjedno od 18h

  • male grupe
  • metodologija iz prakse
  • plaćanje gotovinom i karticama

cijena od: 4.200,00 kn prijava na školu  

Škola čokolade za početnike

Nakon brižnih priprema pripremili smo školu čokolade gdje ćete naučiti sve o vrstama čokolada, otkriti ćete tajne majstora pralina – od temperiranja čokolada, izrade pralina i čokoladnih kolačića, pa sve do čokoladnih ukrasa i dekoracija. Trajanje 4 puna sata, cijena 500,00-700,00 kn.

gastronomadi_Akademija
gastronomadi_iskon
gastronomadi_kitchenAid_Mixer
gastronomadi_recepti.hr
gastronomadi_whirlpool
gastronomadi_dick_logo