+385 1 482 0 200 [email protected]

oglas 100 kuna novalja pula rovinj medulin gastroposao

Nakon dobrih rezultata prošlogodišnje pilot suradnje portala www.gastroposao.eu i Grada Pule, kad se tijekom svibnja i lipnja pulskim malim i srednjim poduzetnicima u ugostiteljstvu i turizmu pomoglo u pronalaženju radne snage, ove su se godine u projekt dodatno uključili Rovinj i Medulin te Grad Novalja na Pagu.

Grad%20Pula Op%C4%87ina%20Medulin Grb Rv 9530 Grad%20Novalja%20Grb

 

Boris%20Mileti%C4%87%2C%20gradona%C4%8Delnik%20Pule

Boris Miletić, gradonačelnik Pule

Boris Miletić, gradonačelnik Pule, prošle je godine prepoznao potrebu za stvaranjem jednostavne i egzaktne mjere pomoći pri zapošljavanju u ugostiteljstvu i turizmu te je donio odluku da svi ugostitelji s područja Grada Pule mogu iskoristiti poticaje u iznosu od 90 % za financiranje i pronalaženje radne snage objavom natječaja na portalu www.gastroposao.eu.

Ove su mu se godine u tome pridružili i njegovi kolege, gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga, načelnik Medulina Goran Buić te gradonačelnik Novalje Ante Dabo.

 

Ante%20Dabo%2C%20gradona%C4%8Delnik%20Novalje

Ante Dabo, gradonačelnik Novalje

Uvjereni su da će ova proaktivna mjera, kojom se ugostiteljima s područja njihovih gradova i općina pruža mogućnost da pronađu kvalitetno osoblje pomoći rješavanju problema manjka radne snage u turizmu koji je posljednjih godina sve ozbiljniji.

Poduzetnici u objavi natječaja na portalu www.gastroposao.eu u troškovima sudjeluju samo sa 100 kn dok ostatak za njih subvencioniraju njihove lokalne uprave.

Ovim pristupom pomaže se ugostiteljima jer mali i srednji poduzetnici teže mogu odvajati znatnija sredstva potrebna za natječaje.

 

Jedini je uvjet da su korisnici mjera s područja gradova Pule, Rovinja i Novalje te općine Medulin.

 

Goran%20Bui%C4%87%2C%20gradona%C4%8Delnik%20Medulina

Goran Buić, načelnik Medulina

Poslodavci, odnosno ugostitelji, pak uz pomoć portala www.gastroposao.eu dobivaju oglase u kojima se pozicioniranju kao veliki istaknuti oglašivač s trajanjem oglasa od 30 dana, a što predstavlja značajnu uštedu za poslodavca.

Gastroposao.eu, jedini specijalizirani strukovni portal u Hrvatskoj za pomoć u zapošljavanju u ugostiteljstvu, pružat će svu logističku pomoć kod objave natječaja na samom portalu, uz intenziviranje promocije natječaja  kroz društvene mreže i druge medije.

 

 

Mario%20Paliaga%2C%20gradona%C4%8Delnik%20Rovinja

Marko Paliaga, gradonačelnik Rovinja

Gastroposao.eu, jedini specijalizirani strukovni portal u Hrvatskoj za pomoć u zapošljavanju u ugostiteljstvu, pružat će svu logističku pomoć kod objave natječaja na samom portalu, uz intenziviranje promocije natječaja  kroz društvene mreže i druge medije.


Kontaktirajte nas:

– mail [email protected]

– telefonski direktno na +385 1 286 73 75

– WhatsUp +385 99 600 22 93

– Facebook www.facebook.com/gastroposao

 

konobari i kuhari gastroposao eu