+385 1 482 0 200 [email protected]

Zvijezda među fiskalnim blagajnama

 

Fiskalne blagajne od Iskona su optimalan odabir za sve ugostitelje – riješite problem izdavanja računa, fiskalizacije i naplatu uz najniže troškove. Omogućavaju plaćanje svim karticama te beskontaktno plaćanje, imaju ugrađen softver za račune. uraćenje skladišta, sa ekranom osjetljivim na dodir, podrška za WiFi i mobilne veze, …

Iskon Star Fiskalna blagajna - rješava u potpunosti naplatu, fiskalizaciju i naplatu računa

Vjerojatno vam nije palo na pamet kupiti poklon svojem lokalu za Božić, no mogli bi se predomisliti kad vam kažemo da je u Hrvatsku sada stigla zvijezda među fiskalnim blagajnama.

Android STAR PRO je fantastična fiskalna blagajna iz Iskona, koja se svojim dizajnom uklapa u svaki moderan prostor. No, osim što je lijepa, ona je i izuzetno pametna.

Zašto pametna? Evo glavnih razloga:

  • Ova samostojeća fiskalna blagajna ima integrirano beskontaktno plaćanje karticama i termalni printer, također POS uređaj za SVE kartice koji omogućuje brzu i jednostavnu naplatu.
  • Osim što rješava sve probleme plaćanja, ima integriran čitač barkodova i QR kodova. Iako ovi prvi spomenuti nisu neophodni u ugostiteljstvu, očitavanje QR koda omogućuje vam laganu realizaciju bilo kakvih promocija, kluba vjernosti ili ostalih marketinških akcija koje mogu povećati vidljivost / promet.
  • Veliki dodirni ekran i Android sustav svakom djelatniku jako olakšavaju uporabu blagajne – ona je izuzetno intuitivna i jednostavna.
  • Napredna aplikacija omogućuje  i da imate sve na jednom mjestu (skladište, popise i kontakte dobavljača, izvještaje o prometu i dr.), a posebno je zgodna mogućnost izdavanja računa „po stolovima“, što će sigurno razveseliti sve ugostitelje (i goste koji iste zahtijevaju).
  • Prijenosna blagajna - sa svim funkcijama - skener qr i barkoda, prihvat i naplata svih kartica, ispis računa, fiskalizacija,..S Wi-Fi povezivošću te uz mogućnost umetanja „backup“ podatkovne SIM kartice,Star Pro blagajna vas sigurno neće ostaviti na cjedilu u ključnim trenucima, uz što vam je na raspolaganju korisnička podrška Iskona, 0-24, koja nikad ne spava.
  • Iskon je ujedno olakšao administraciju svima koji tek uvode kartično poslovanje; pa korisnicima blagajni nudi i jako niske transakcijske naknade te isplatu u roku od 72 sata.

 

 

Ovaj PROfesionalac među blagajnama trenutno je dostupan po akcijskoj cijeni od 259 kuna mjesečno uz ugovornu obvezu 24 mjeseca, uz dodatnu 1kn za jednokratno uključenje. Modernim se dizajnom uklapa u svaki bolje uređeni prostor, ostavljajući profinjen dojam među klijentima i kupcima.

 

Sve detalje o hit blagajni i obrazac za narudžbu možete pronaći na Iskonovoj web stranici

 

 

Vaš Gastroposao & Iskon Internet
https://www.iskon.hr/Fiskalna-blagajna-Star