+385 1 482 0 200 [email protected]

Profesionalne usluge i konzalting

Grupacija Gastronomadi već duži niz godina pruža usluge namjenjene profesionalncima – od vlasnika ugostiteljskih objekata i hotela, preko vinara i drugih proizvođača gastronomsko-poljoprivrednih proizvoda, pa do analiza, podrške i razvoja projekata na lokalnim razinama – poput primjerice brendiranja i razvoja destinacija, tržnih marki i proizvoda.

Prednost naše grupacije leži da za svaku vrstu projektne aktivnosti okupljamo tim specijalista unutar posebnih područja djelovanja, te se projekt provodi shodno projektnom zadatku, dinamici provedbe te konačno i ciljevima projekta. Dodatno, naša metodologija je zasnovana na načelima da je naš klijent partner u projektu, i na toj premisi gradimo suradnju jer smatramo da takvim pristupom možemo osigurati kvalitetno provođenje projekata i sljedivost zadataka.

U našim projektima vodimo se načelom da naš korisnik nije klijent, već partner.

Aktivni konzalting programi

gastronomadi shema consulting ugostiteljstvo tmb

Konzalting za ugostiteljstvo

 

Konzalting usluge Gastronomada zasnovane su na adaptivnoj metodologiji te ih je moguće primjetiti i na nove investicije, kao i na postojeće objekte.

Ovisno o potrebama investitora možemo pratiti cijeli projekt u segmentu ugostiteljstva odnosno pokriti samo ciljane određene faze odnosno podsegmente projekta.

Dinamičnost i različitost specijalizacija tima na projektu osigurava bržu i kvalitetniju implementaciju pojedinog segmenta, jer se funkcionalnosti mogu realizirati paralelno – što smanjuje troškove.

 

više o konzalting uslugama

gastronomadi edukacija verfikacija

Verifikacije znanja i edukacija

 

Za naše korisnike vršimo provjeru znanja postojećih i novih djelatnika ovisno o vrsti radnog mjesta.

Verifikacija se provodi kroz interview, pismenu provjeru znanja, te praktičnu u našem edukacijskom centru ili za veće projekte na lokaciji korisnika.

U segmetima doškolovanja i edukacije, vršimo intenzivne edukacije prilagođene poslovanju i orijentaciji samog objekta, od školovanja konobarskog osoblja, slastičara, pekara i kuhara.

Dodatno, unutar Gastronomadi Akademije, periodično se odvijaju i višednevni programi prema našem curiculumu.

više o verifikacijama i edukaciji

Projekti i područja djelovanja

 

  • brendiranje proizvoda (npr. maslinova ulja Istre, Boškarin, Soparnik, Hrvatske Gastro Ikone),
  • razvoj lokalnih destinacija (npr. priprema kuhara i konobara za sezonu),
  • postavljanje ugostiteljskih i hotelskih objekata (npr. projektiranje kuharskih pogona, stvaranje meni karata, edukacije kadrova, ..),
  • analiza tržišta i potencijala (npr. dubinska analiza gastronomsko-enološke ponude malih i obiteljskih hotela),
  • promocija (npr. programi gastrodiplomacije, programi promocije tržnih marki),
  • te drugi projeki u gastronomiji.

Županijski projekt otvorenja studentskog restorana i caffe bara “Škola” u Virovitici, ne bi bio uspješno završen bez podrške Gastronomada od projektiranje kuhinje, selekcije i školovanja kadrova, te postavljanju operativnog poslovanja.

Tomislav Tolušić

župan, Virovitičko-podravska županija

U sklopu Adriatic Health and Vitality Network projekta, organizirane su radionice s Gastronomadima – od teorije namirnica, preko marketinških potencijala  i specifičnosti  Buzeta, pa do praktikuma s kuharima iz lokalnih restorana.

Meri Vivoda

viša savjetnica za razvojne projekte, Grad Buzet

Naš novi restoran težio je prema spoju tradicije i moderne gastronomije, te su nam u tom cilju pomogli  Gastronomadi osmišljavanjem i postavljanjem menu i vinske karte.

Berislav Mlinarević

direktor, Hotel Waldinger