+385 1 482 0 200 [email protected]

Kako rade konzultanti?

Kako rade konzultantiUobičajen je princip da se konzultanti precizno ugovaraju za točno određene poslove i na točno određeno vrijeme.

Svi se detalji prilikom pripremnih razgovora oblikuju u ugovore i poslovne projektne zadatke, a za koje kod duljih poslovnih odnosa, primjerice kao u graditeljstvu, postoje fazna izvješća sve do završetka projekta.

Rad konzultanata se vrednuje u raznim varijantama; za manje obime posla gdje nije potrebno prisustvo ili angažman konzultanata kroz cijeli radni dan ili tijekom duljeg vremenskog perioda suradnja se ugovara kroz satnice kao i broj angažiranih ljudi, a tamo gdje su projekti kompleksni i zahtijevaju dulje vrijeme realizacije, suradnja se određuje vrednovanjem ukupnog projektnog zadatka.

Kod ugovaranja konzultanata najvažnije je dobro razumijeti razloge i ciljeve angažmana odnosno unaprijed determinirati potrebne poslove za koje se konzultanti angažiraju.

U Hrvatskoj su konzultantske aktivnosti u raznim područjima nedovoljno poznate i razvijene.

Specijalizacija određene tvrtke ili ustanove u pravcu konzultantskih aktivnosti predstavlja prije svega organizaciju snažne strukture kadrova s velikim iskustvom i znanjem u određenim područjima djelovanja.

Gastronomadi u svojoj strukturi rada upravo tu činjenicu imaju kao glavnu premisu svojeg razvoja i postojanja.

Unutar grupacije raspolažemo sa stručnjacima koji su specijalizirani za određena područja vezana uz HORECA sektor – od segmenata tehnologija, pronalaženja kadrova i edukacije, postavljanja meni karata i osnova poslovanja, pa do savjetovanja u segmentima zakonske regulative i pravilnika.

wallpaper 2161392

Metodologija Gastronomada

U samim počecima nastajanja restorana ili hotela Gastronomadi se uključuju u razvoj projekta surađujući s arhitektima, dizajnerima, projektantima i naravno klijentom – investitorom aktivni smo u pripremi i izradi projekta određenog ugostiteljskog sadržaja. saznajte više

wallpaper 1220830

Područja djelovanja Gastronomada

U svojem poslu pak, a ovisno o veličini i zahtijevnosti projekta, koristimo dobro uhodane i pripremljene profesionalce; chefove kuhinja i majstore kuhare, majstore slastičare, bariste, koktel majstore, sommelliere i naše vanjske partnere.

saznajte više