+385 1 482 0 200 [email protected]

Područja djelovanja Gastronomada

Područja djelovanja GastronomadaPostoje okolnosti i  slučajevi kada klijent želi, zbog pada prometa, reorganizirati svoj posao – promjeniti način i stil rada.

Nerijetko takve promjene uključuju zamjenu kadrova, nabavu opreme za novi program rada – ali se i dalje inzistira da postojeći način poslovanja i ideja objekta, koji su doveli do potrebe reorganizacije, ostane i dalje isti, nepromjenjen …

No, sve su to primjeri za koje ima sve manje mjesta, na ozbiljnom ugostiteljskom tržištu, kakvo je u Hrvatskoj u ubrzanom razvoju.

Tako je sve veći broj investitora i vlasnika koji razumiju da za što bolje šanse za uspijeh u poslu trebaju profesionalne i stručne partnere.

Složeni uvijeti na tržištu zahtjevaju stalne promjene i nadogradnje poslovanja.

U svojem poslu pak, a ovisno o veličini i zahtjevnosti projekta, koristimo dobro uhodane i pripremljene profesionalce; chefove kuhinja i majstore kuhare, majstore slastičare, bariste, koktel majstore, sommeliere,..

Prema potrebi uključujemo i naše partnere – tvrtke za opremanja, sitni inventar, informatiku i ugostiteljske programe, ozvučenja… kao i velik broj dobavljača raznih namirnica i pića, dizajnere, savjetnike za uvođenje HACCAP-a i usklađenja sa zakonskim propisima…

Rezultate ponosno ističemo, a stečenu praksu i znanje ugrađujemo već u slijedeći projekt.

Tako kontinuirano gradimo svoje iskustvo, a tržište i trendovi su nam dobro poznati i njima se upravljamo kao glavnom razvojnom okosnicom – na zadovoljstvo naših klijenata.

773304 77413432

Početak suradnje na projektu

U samim počecima nastajanja restorana ili hotela Gastronomadi se uključuju u razvoj projekta; surađujući s arhitektima, dizajnerima, projektantima i naravno klijentom – investitorom.

saznajte više
1239214 39711428

Projekti poslovanja i otvaranje objekta

Za klijente koji nemaju dovoljno iskustva u struci izrađujemo kompletne projekte poslovanja objekta, ili se samo zadržavamo na podršci podprojekata u fazi otvorenja novog ili postojećeg objekta.

saznajte više