+385 1 482 0 200 [email protected]

Gastronomadi i naše škole kuhanja

 

IMG 0291 Gastronomski edukativni centar Klub Gastronomada pogonjen je snagom uređaja kompanije Whirlpool – naša pokazna team building kuhinja koju iz milja zovemo “ sunčeva kuhinja “ bazirana je na indukcijskim pločama posljednje generacije,6th sense mikrovalnim crisp uređajima, 6th sense pećnicama, kao i profesionalnim uređajima i svemirskom napom iz programa Whirlpool profesional. Vina se pak hlade u Whirlpool-ovim vinskim hladnjacima.

Kuharski stolovi za učenje kuhanja su modularni te se prema potrebi mogu pregrupirati, pa se na taj način lako prilagođavaju temama edukacije odnosno veličini grupe polaznika.

kitchen_aid_opremaU segmentima prateće i dodatne opreme koristimo niz uređaja renomirane tvrtke KitchenAid, a čiji smo regionalni trening centar. Noževi i drugi alati za obradu namirnica su potpisane kvalitetom renomirane tvrtke Dick.

Uz spomenuti “vanjski” dio centra, u drugom dijelu se nalazi profesionalna kuhinja opremljena HORECA uređajima, od plinskih štednjaka, pećnica, krušnim pećima, …

Kombinacijom jednog i drugog “svijeta” osiguravamo da polaznici mogu dobro kuhati neovisno o vrsti opreme na lokaciji.

IMG 4492Unutar samog edukacijskog centra, uz praktičnu nastavu, odvija se i teoretski dio predavanja. Kapacitet centra tijekom edukacija kreće se do 15 osoba – ovisno o složenosti programa (profesionalni programi uobičajeno imaju limit na 8 osoba u terminu). Uz osnovnu namjenu centra – edukaciju, prostor je pogodan za raznorazne druge programe, poput gastronomskih teambuildingapokaznih škola kuhanja i demonstracija. Unutar takvih programa, kapacitet unutar jednog termina je veći, te se druženja dogovaraju ovisno o samoj temi događanja i dinamici.

Aktivne škole kuhanja

Škola pizze za profesionalce i pizzaiole

Institutio Perfectus - škole za profesionalce

Škola pizze za profesionalce – pizzaiole

Kroz temeljito pripremljen program korak po korak će se tako prolaziti kroz upoznavanje sa osnovnim namirnicama i postupcima izrade tijesta za pizze, naučiti raspoznavati vrste i tipove brašna, soli, ekstra djevičanska maslinova ulja, kvasce… , a potom i izrađivati tijesta za različite stilove pizza

sushi

Sushi škola - prvi stupanj

Jednodnevna škola u kojoj ćete uz certificiranog sushi majstora u samo pola dana intenzivnog praktičnog rada naučiti osnove i početne tehnike izrade sushija.


Rolaj sushi!

skola za pocetnike

Naučite kuhati u 5 tjedana


U našoj školi kuhanja za početnike kroz 5 tjedana naučiti ćete tehnike kuharstva, te ćete moći pripremati domaći kruh, njoke i pašte, peći meso, filetirati ribu, kuhati variva i složence, napraviti pokoji desert, ali i znati uživati u vinima. 
Edukacija se odvija dva puta tjedno u popodnevnim satima!

Doznajte više

Škola kuhanja za početnike

U našoj školi kuhanja naučiti ćete kuhati kroz 10 poglavlja.  Edukacija se odvija u popodnevnim terminima dva puta tjedno u trajanju od 3 puna sata kroz 5 tjedana

Na preporuku prijatelja odlučio sam se za školu. Danas kuham za obitelj, prijatelje i mota mi se po glavi mala konoba.

Tomislav

cook skola kuhanja

Termini škola

Sushi škola – prvi stupanj – termin – ljeto/jesen 2024. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – ljeto/jesen 2024. – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – ljeto/jesen 2024. – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedana – termin  – 29.04.2024. – završena

Škola pizze za profesionalce – termin  – 21.03.2024. – završena