Početak suradnje na projektu
U samim počecima nastajanja restorana ili hotela, Gastronomadi se, uključuju u razvoj projekta: surađujući s arhitektima, dizajnerima, projektantima i naravno klijentom -investitorom.
Aktivni smo u pripremi, izradi i revizijama projekta određenog ugostiteljskog sadržaja.
Naše djelovanje u ovoj fazi projekta odgovara na pitanja:
• koliko velika i kako raspoređena treba biti kuhinja?
• koliko velika i kako podijeljena treba biti sala restorana, vinski podrumi i barovi?
• koja je potrebna oprema za produkciju predviđenog programa rada?
• koji su zahtjevi Zakonskih propisa i pravila?
Pri nabavi opreme posredujemo u pregovorima i odabiru, ali krajnja je odluka na kupcu koji direktno ugovora odnos sa dobavljačem opreme.
Izgradnja i opremanje
• preciznoj izradi potrebne opreme za unutarnje opremanje kuhinje, sale, bara
• izradi projekata potrebnih segmenata opremanja sitnim inventarom za dnevno poslovanje objekta
• odabirom potrebne opreme po principu najboljeg ponuđača na tržištu
• posredovanjem pri ugovaranju uvjeta i rokova dobava i isporuka opreme
• stalnoj komunikaciji sa izvođačem radova i usklađenjem sa arhitektonskim i projektantskim planom kao i sa zakonskim propisima
• koordinaciji dobave opreme i montaže na lokaciji