+385 1 482 0 200 [email protected]

Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Još jedan prilog obožavanju medvjeđeg luka

  Dnevnički zapis 08. ožujak 2017. Još jedan prilog obožavanju medvjeđeg luka, uz prigodnu prodiku o otrovnoj šumskoj zavjeri koja sačekuje neznalice [fb_button]   Ožujak je mjesec u kojem možete vidjeti na tržnici neobičnu pojavu:foodie sa suzom na...

read more
cook skola kuhanja

Termini škola

Sushi škola – prvi stupanj – termin – rujan-listopad 2025. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – 4. rujan 2025. – ZAVRŠENE PRIJAVE

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – 8. rujan 2025. – ZAVRŠENE PRIJAVE

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – 13. listopad 2025. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – 16. listopad 2025. – prijave u tijeku