+385 1 482 0 200 [email protected]

Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Još jedan prilog obožavanju medvjeđeg luka

  Dnevnički zapis 08. ožujak 2017. Još jedan prilog obožavanju medvjeđeg luka, uz prigodnu prodiku o otrovnoj šumskoj zavjeri koja sačekuje neznalice [fb_button]   Ožujak je mjesec u kojem možete vidjeti na tržnici neobičnu pojavu:foodie sa suzom na...

read more
cook skola kuhanja

Termini škola

Sushi škola – prvi stupanj – termin – veljača/ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – veljača/ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – 16.siječanj 2025. – POPUNJENA

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – 3.ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – 20.siječanj 2025. – POPUNJENA