Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović
dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju
Jelovnik i karta pića Dežman bara kratko je štivo ispisano bez greške, osvježeno tjednim novostima
Dnevnički zapis 04. ožujak 2017. Jelovnik i karta pića Dežman bara kratko je štivo ispisano bez greške, osvježeno tjednim novostima Iz Šestina preko Cmroka do Tuškanca čovjek se iz podsljemenskog smiraja do uskomešalog središta grada spusti bez gužve, semafora...
Propast i uskrsnuće slavonskog dimljenog šarana
Dnevnički zapis 03. ožujak 2017. Propast i uskrsnuće slavonskog dimljenog šarana Panonsko more konačno dobiva gastro-ikonu za koju smo mislili da izumire... Sto hrvatskih vinara i dvadeset probranih svjetskih povezao je Vinart Grand tasting prošli vikend...
Majstorska kuhinja zvijezde s Malte po uličnim cijenama
Dnevnički zapis 02. ožujak 2017. Majstorska kuhinja zvijezde s Malte po uličnim cijenama Prošlo je mjesec dana otkako se Jeffrey Vella vratio u Zagreb i iznenađenja ne prestaju. Svi su pretpostavili kako je na kratkom proputovanju koje je iskoristio da...
Pitanje koje sam propustio pitati Donalda Trumpa
Dnevnički zapis 01. ožujak 2017. Trump za stolom - duga priča koja se može svesti na jednu rečenicu Psihoanaliza Donalda Trumpa u medijima je uznapredovala do razine dijagnoza, to više nije novost. Proučavanje psihe američkog predsjednika kroz njegove jelovnike...