+385 1 482 0 200 [email protected]

Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Sreća je ključni sastojak dobrog jela!

Sreća je ključni sastojak dobrog jela!

  Dnevnički zapis 03. svibanj 2017. Sreća je ključni sastojak dobrog jela!   Ana Roš, jedinstvena šefica kuhinje, na tronu europskog kulinarstva kao najbolji kuhar 2017. [fb_button] Happy chefs cook better, sretni kuhari bolje kuhaju, izjavila je Ana Roš...

read more
Čudesna jestiva voda je novi ultra hit!

Čudesna jestiva voda je novi ultra hit!

  Dnevnički zapis 15. travanj 2017. Čudesna jestiva voda je novi ultra hit!   Čudesna kugla jestive vode uskoro će riješiti jedan od najvećih ekoloških problema, priča je koja širi optimizam internetom. Ili se to ipak dogoditi neće .... ? [fb_button]  ...

read more

Lička kuharica i na nebu i na zemlji

  Dnevnički zapis 10. travanj 2017. Lička kuharica i na nebu i na zemlji   Predstavljen projekt LQ – Lika Quality [fb_button]     Ličku sam kuharicu prije nekoliko godina gromoglasno najavio i potom utihnuo zajedno sasvojim istomišljenicima....

read more
cook skola kuhanja

Termini škola

Sushi škola – prvi stupanj – termin – veljača/ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – veljača/ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – 16.siječanj 2025. – POPUNJENA

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – 3.ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – 20.siječanj 2025. – POPUNJENA