Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović
dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju
Fish ‘n’ chips – ili kako ga zakomplicirati
Dnevnički zapis 05. svibanj 2017. Fish 'n' chips - ili kako ga zakomplicirati Pržene ribice i krumpir su tradicionalna britanska gastro ikona - donosimo vam i recept [fb_button] Tradicija britanske prehrane se zasigurno zasniva na jednom obroku –...
Sreća je ključni sastojak dobrog jela!
Dnevnički zapis 03. svibanj 2017. Sreća je ključni sastojak dobrog jela! Ana Roš, jedinstvena šefica kuhinje, na tronu europskog kulinarstva kao najbolji kuhar 2017. [fb_button] Happy chefs cook better, sretni kuhari bolje kuhaju, izjavila je Ana Roš...
Vrijeme je za recept za – ‘prvomajski’ grah
Dnevnički zapis 30. travanj 2017. Vrijeme je za recept za - 'prvomajski' grah Grah je već tradicionalno jelo za 1.svibanj, odnosno 1.maj. Najpopularniji recept je onaj 'vojnički' [fb_button] Prvomajski grah danas su prigrlili sindikalisti. U prošloj je...
Medvjeđi luk – napravi pesto i prirodno snizi krvni tlak
Dnevnički zapis 26. travanj 2017. Medvjeđi luk - napravi pesto i prirodno snizi krvni tlak Konzumiranje svježe biljke veže na sebe otrove i masnoće iz krvi, krvnih žila, crijeva i želuca te ih izbacuje iz tijela. Na dulje vrijeme najbolje ga je čuvati u...
Čudesna jestiva voda je novi ultra hit!
Dnevnički zapis 15. travanj 2017. Čudesna jestiva voda je novi ultra hit! Čudesna kugla jestive vode uskoro će riješiti jedan od najvećih ekoloških problema, priča je koja širi optimizam internetom. Ili se to ipak dogoditi neće .... ? [fb_button] ...
Lička kuharica i na nebu i na zemlji
Dnevnički zapis 10. travanj 2017. Lička kuharica i na nebu i na zemlji Predstavljen projekt LQ – Lika Quality [fb_button] Ličku sam kuharicu prije nekoliko godina gromoglasno najavio i potom utihnuo zajedno sasvojim istomišljenicima....