Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović
dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju
Jeffrey Vella najplodniji umjetnik u Zagrebu
Dnevnički zapis 07. travanj 2017. Jeffrey Vella najplodniji umjetnik u Zagrebu Chef Jeffrey Vella je doplovio u Hrvatsku prije gotovo desetak godina, pa je na kratko otplovio, i vratio se. Slobodno možemo reći da je najplodniji umjetnik u Zagrebu u...
Izvrstan hotel je samo onaj koji je više od hotela
Dnevnički zapis 06. travanj 2017. Izvrstan hotel je samo onaj koji je više od hotela U Esplanadi se neprestano promoviraju novi jelovnici, a usput i duh vremena [fb_button] Na šezdesetu obljetnicu tada najuglednijeg jugoslavenskog hotela,...
1. svjetsko prvenstvo u pripremanju kotlovine
Dnevnički zapis 03. travanj 2017. 1. svjetsko prvenstvo u pripremanju kotlovine Prvenstvo u spremanju kotlovine u organizaciji Rotary kluba Velika Gorica zakazano je za 22.04.2017. u dvorcu Lukavec [fb_button] Svjetsko prvenstvo u spremanju...
Međimurska kobasa Raula Lajtmana
Dnevnički zapis 30. ožujak 2017. Međimurska kobasa Raula Lajtmana Raul Lajtman savršena je ravnoteža njemačke solidnosti (gdje se školovao i radio) i međimurskog kreativnog ludila iz kojeg potiče. Njegova premijerna međimurska kobasa čista je senzacija...
Green Chef, zeleni je kuhar, sve popularniji u svijetu
Dnevnički zapis 23. ožujak 2017. Green Chef, zeleni je kuhar, sve popularniji u svijetu Može li uspijevati i u Hrvatskoj? Kakav je to zeleni kuhar, Green Chef? [fb_button] Ukratko to je kuhar kojemu je poslovna etika jednako važna kao i okus jela. Ideja...
Feminizam je nasušna gastronomska potreba novog doba
Dnevnički zapis 22. ožujak 2017. Feminizam je nasušna gastronomska potreba novog doba Što se skriva iza naslova kuharica: "I Hear She's Real Bitch", "Wild Women in the Kitchen"i "Cook to Bang",... [fb_button] Feminizam je nasušna gastronomska potreba...