+385 1 482 0 200 [email protected]

Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Zreli pristup zrelom mesu

Zreli pristup zrelom mesu

  Dnevnički zapis 21. ožujak 2017. Zreli pristup zrelom mesu   Mesni paradoks glasi: ponekad su obje suprostavljene teze ispravne, no moraju se dokazati na tanjuru [fb_button]   El toro se u Zagrebu upravo otvorio. Restoran, bar i kutak za cigare. Bik u...

read more
Kalendarska kuharica

Kalendarska kuharica

  Dnevnički zapis 20. ožujak 2017. Kalendarska kuharica   Uz pomoć prijatelja počinjem odabirati recept(e) tjedna kroz četiri godišnja doba [fb_button]   Proljetna alternativa iz šuma, šumaraka i s nekošenih livada I prije nego što su se na tržnicama...

read more

Sve što valja ostaje na papiru

  Dnevnički zapis 14. ožujak 2017. Sve što valja ostaje na papiru   Temeljne lekcije velikog američkog kuhara Thomasa Kellera demonstrirane u praktikumu o temeljcu velikog dalmatinskog kuhara Špire Pavlića [fb_button] Ne, ne, nije dobro, upozorava me Špiro...

read more

Rižo, volim te!

  Dnevnički zapis 13. ožujak 2017. Rižo, volim te!   Riso io ti amo, uzvikuju talijanski majstori koji su prepoznali iznimne recepte Ane Grgić i sada ju redovito uvrštavaju u svoje godišnjake najboljih rižota svijeta [fb_button] Uvijek me razveseli osmijeh...

read more
cook skola kuhanja

Termini škola

Sushi škola – prvi stupanj – termin – veljača/ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – veljača/ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – 16.siječanj 2025. – POPUNJENA

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – 3.ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – 20.siječanj 2025. – POPUNJENA