Prijavite se i dođite na jednu od naših škola!
Škola kuhanja za početnike u trajanju od 5 tjedana
U našoj školi kuhanja za početnike kroz 5 tjedana naučiti ćete tehnike kuharstva, te ćete moći pripremati domaći kruh, njoke i pašte, peći meso, filetirati ribu, kuhati variva i složence, napraviti pokoji desert, ali i znati uživati u vinima. Edukacija se odvija dva puta tjedno u popodnevnim satima.
Kuha se u malim grupama, a na tečaj nije potrebno ništa donositi! Prijave na :https://gastronomadi.hr/proizvod/skola-kuhanja-za-pocetnike-ak001/
Škola pizze za profesionalce – pizzaiole
Kroz temeljito pripremljen program korak po korak će se tako prolaziti kroz upoznavanje sa osnovnim namirnicama i postupcima izrade tijesta za pizze, naučiti raspoznavati vrste i tipove brašna, soli, ekstra djevičanska maslinova ulja, kvasce… , a potom i izrađivati tijesta za različite stilove pizza kao što je sve popularnija Romana, ali i za onu uobičajenu jednostavnu, kvartovsku, domaću – kakvu najčešće srećemo u hrvatskim pizzerijama.
Radi se u malim grupama, a tečaj je namijenjen profesionalcima koji se žele baviti pečenjem pizza odnosno biti pizzaioli. Također, svi zaljubljenici u pizzu a koji žele usavršiti svoje znanje su dobrodošli. Prijave na : https://gastronomadi.hr/proizvod/skola-pizza-profesionalci/