+385 1 482 0 200 [email protected]

Settle, u suradnji s Gastronomadima, partner Crossover Festivala – prvog glazbenog festivala s omogućenim mobilnim plaćanjem u Hrvatskoj

 

settle2 e1562473475622

[supsystic-social-sharing id=’1′]

Norveška tvrtka Auka odabrala je hrvatsko tržište za premijerno lansiranje Settle aplikacije.

Settle je mobilna platna aplikacija koja omogućava jednostavna mobilna plaćanja, a građanima je potpuno besplatna za korištenje.

Uz Settle svatko može platiti ili primiti uplatu u trenu, samo korištenjem svojeg mobilnog telefona. Korisnici mogu slati novac sa svojih debitnih i kreditnih kartica, ili sa svojeg bankovnog računa, na bilo koji broj mobilnog telefona.

Primljeni novac postaje odmah dostupan unutar korisničkog računa u Settleu. Primljeni novac također se može automatski preusmjeriti i pohraniti na račun u banci, bez ikakve naknade.

Settle je najbolji način za pojedince i tvrtke da obavljaju financijske transakcije, upravljaju svojim novcem i unaprijede svoje poslovanje.

66042014 2497401677213029 688103268907220992 n e1562473864214Settle mogu koristiti svi korisnici u Hrvatskoj, neovisno o tome s kojom bankom posluju i koju vrstu kartice koriste. Aplikacija je također neovisna o platformi jer postoji u inačicama i za Appleove uređaje i za uređaje zasnovane na operacijskom sustavu Android te se može preuzeti za iOS (na Apple App Storeu) i Android (na Google Play Storeu).

Građani mogu skinuti aplikaciju Settle na www.settle.eu/hr te se registrirati i postati korisnici za samo nekoliko minuta.

Vizija  Settle-a jest da bude poslovno rješenje koje će omogućiti trgovcima slanje i primanje novca od svojih lokalnih kupaca.

Trgovci to mogu činiti bez oslanjanja na POS (point of sale) terminale i terminale za procesiranje kartica, što im smanjuje troškove i omogućava brzu prilagodbu i brže uvođenje, posebice u slučaju manjih i neovisnih trgovaca kakvi su kafići i restorani.

Gastronomadi su distribucijski partneri za Settle, s naglaskom na HoReCa sektor.

A ova suradnja sa Settlom na Crossover festivalu (Zagreb – park Ribljak) je naš prvi korak – pročitajte službeno priopćenje (ENG) :: kliknite ovdje.

Ukoliko želite prihvaćati Settle kao način plaćanja u svojim objektima slobodno nas kontaktirajte.

Vaši Gastronomadi

 

[supsystic-social-sharing id=’1′]
Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović powered by Gastroposao.eu

poweredbyGastroposao