+385 1 482 0 200 [email protected]

Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Faširanci – po domaći

Faširanci – po domaći

   Faširanci - po domaći   Kosani odresci, polpete, faširanci - jedno jelo, a zapravo ih je tri. Danas donosimo faširance - kosane odreske po zagrebački. [fb_button] Sam službeni naziv "kosani odresci" zapravo i nije potpuno točan jer je meso koje se koristi...

read more
Masline i maslinovo ulje su dar bogova….

Masline i maslinovo ulje su dar bogova….

  Masline i maslinovo ulje, dar je bogova !   Maslina (Olea europea), iskonski je povezana s Mediteranom, a samim time i s našim krajevima te se redovito navodi kao primjer izvrsnosti, tradicije i zdravog načina života. A stari je naziv za maslinu ulika  ...

read more
Pripremite rajčice za zimu

Pripremite rajčice za zimu

Pripremite rajčice za zimu   Za sve vas koji imate viška rajčica, nudimo vam nekoliko savjeta kako ih spremiti, pa da u njihovom okusu uživate još dugo u zimu. 🙂 [fb_button]   Neki su već završili sa pripremom zimnice, a neki tek kreću. Za sve vas koji...

read more
Give me five – daj pet!

Give me five – daj pet!

  Dnevnički zapis 24. srpanj 2017. Give me five - daj pet!   Give me five, daj pet, globalizirani je optimistički pozdrav. U Hrvatskoj međutim ima tajno značenje [fb_button] Po njemu se poznaju siroljupci prvoga reda. Na usklik Daj peticu, vadi se kolut sira...

read more
cook skola kuhanja

Termini škola

Sushi škola – prvi stupanj – termin – drugi kvartal 2024 – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – drugi kvartal 2024. – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – ljeto/jesen 2024. – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedana – termin  – 29.04.2024. – popunjena

Škola pizze za profesionalce – termin  – 21.03.2024. – završena