+385 1 482 0 200 [email protected]

Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Mistika pripreme rižota na otvorenom

Mistika pripreme rižota na otvorenom

  Mistika pripreme rižota na otvorenom   Šaptač tavama otvorio je na terasi Cheesea sezonu matineja utorkom. Tim povodom riječ, dvije o rižotu, opisni recept, a usput i primjedba, dvije oko nekih temeljnih tema o kojima moramo drugom prigodom svakako i...

read more
Renesansni špinat

Renesansni špinat

  Dnevnički zapis 02. lipanj 2017. Renesansni špinat   Popeye je bio u pravu ! Ako osobi širokih obzora tepamo da je renesansna pojava, špinat trebamo pohvaliti kao namirnicu neslućenih mogućnosti, špinat je kralj klorofila! [fb_button] Špinat ti stalno...

read more
Paprike filane upitnicima – ???

Paprike filane upitnicima – ???

  Dnevnički zapis 28. svibanj 2017. Paprike filane upitnicima - ????   Punjene paprike mogu biti jeftini ugostiteljski davež, posljednja postaja jeftine riže začinjene mljevenim mesom nepoznatog porijekla ili divota bez premca [fb_button] Poznajem ljubitelje...

read more
Txogitxu beef

  Akademija mesa - 1. epizoda - Txogitxu govedo   Počinje naša potraga za mesnim savršenstvom, odležanom govedinom - chef Belizar Miloš iz zagrebačkog restorana Agava - predstavlja Txogitxu govedo [fb_button] Opsesija vrhunskom odležanom govedinom pojava je...

read more
Legenda o motaru – afrodizijačka biljka

Legenda o motaru – afrodizijačka biljka

  Dnevnički zapis 08. svibanj 2017. Legenda o motaru - afrodizijačka biljka   Kako se stvara posebna disciplina kulinarije: mitologija o kultnim namirnicama [fb_button] Pod voltima uz Dolac u kafiću Sunce subotom se okuplja družba ovisnika o tržnici. Kipar...

read more
cook skola kuhanja

Termini škola

Sushi škola – prvi stupanj – termin – veljača/ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – veljača/ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – 16.siječanj 2025. – POPUNJENA

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – 3.ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – 20.siječanj 2025. – POPUNJENA