+385 1 482 0 200 [email protected]

Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Dossier Šalša – od pome do tajnih recepata

Dossier Šalša – od pome do tajnih recepata

  Koliko kuća, koliko teča, toliko i načina pripreme. Pokušali smo doznati one klasične, napravili tijesto i dobro napunili tanjure najpopularnijim ljetnim jelom [fb_button]   Pisati o šalši je svojevrsni fenomen jer svaka kuća na jadranskoj obali ima svoj...

read more
Čvarke možete napraviti sami kod kuće!

Čvarke možete napraviti sami kod kuće!

  Čvarke možete napraviti sami   Iako se donedavno vjerovalo da je za pretilost kriva životinjska masnoća, pa je potražnja za masnim, slasnim pancetama, špekovima i kao kralju ponude čvarcima gotovo nestala, po ne znam koji put iznova je dokazano da su...

read more
Video škola rezanja u nastavcima

Video škola rezanja u nastavcima

  Video škola rezanja u nastavcima   Donosimo vam video školu - osnove kako rezati nožem povrće i druge namirnice na razne načine [fb_button]   Kao što je svojedobno čuvena reklamna krilatica “Svako jutro jedno jaje organizmu snagu daje” sugerirala...

read more
cook skola kuhanja

Termini škola

Sushi škola – prvi stupanj – termin – veljača/ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – veljača/ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – 16.siječanj 2025. – POPUNJENA

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – 24.veljače 2025. – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – 20.siječanj 2025. – POPUNJENA