+385 1 482 0 200 [email protected]

Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Pik ili Klik – na maslinovo ulje

Pik ili Klik – na maslinovo ulje

  [fb_button] Kako odabrati dobro, izvorno hrvatsko maslinovo ulje? To je vječito pitanje kojim se bave najveći znalci i poznavaoci ulja. Tom su prigodom prijepori oko sorti uvriježena stvar, a geografsko podrijetlo može biti stvar ozbiljnijih zamjeranja....

read more
Med, džemovi i samo jedan klik!

Med, džemovi i samo jedan klik!

  [fb_button] I jedno i drugo je slatko, drži se u staklenki i maže na kruh, ali je toliko različito po svom nastanku da se svaki put začudimo zbog čega se u svakome dućanu nalaze na istoj grupi polica. Odgovor je više nego jasan – zbog kupaca. Još jedan važan...

read more
Zimnica na ŽutomKliku

Zimnica na ŽutomKliku

Odabir obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava za nas je odradila internetska trgovina Žuti klik, koji je čitav segment svoga djelovanja posvetio OPG-ovima i njihovu povezivanju s kupcima.

Jednim klikom iz svog naslonjača postat ćete vlasnikom ukusne zimnice, a da pritom niste napravili ni jednu od prethodno opisanih radnji.

read more
Vina Hrvatske na Žutom Kliku

Vina Hrvatske na Žutom Kliku

Pošta je vjekovima zauzimala položaj poveznice kultura, dok su poštari, glasnici i pismonoše bili ambasadori povezivanja širokih prostranstava. [fb_button] Vina su svakako proizvodi kojima se izvorne kulture žele predstaviti i sastavni su dio našeg identiteta te su...

read more
Pošta za stolom

Pošta za stolom

  [fb_button]   Svaka autohtona kuhinja i kultura stola stjecala je svoje posebnosti koje bi bile upotpunjivane migracijama i razmjenama. Pojavom pismonoša, glasnika i poštara pojavljuju se i prva poštanska konačišta koja u nekim dijelovima Europe još i...

read more
cook skola kuhanja

Termini škola

Škola pizze za profesionalce –  termin – rujan/listopad – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedna –  termin – 05.09.2022 – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedna– termin – travanj (pon-sri) – održana

Škola kuhanja u 5 tjedna – termin –  ožujak (pon – sri) – održana