+385 1 482 0 200 [email protected]

Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Foto i video snimanja

Foto i video snimanja

U našem prostoru nudimo mogućnost foto i video snimanja. Prostor Kluba Gastronomada je modularan i može se prilagoditi svakoj vrsti snimanja.  Opremljen je svim najmodernijim kuhinjskim aparatima, posuđem i svim sitnim inventarom, te stolovima s indukcijskim pločama....

read more
Gastronomadi škole

Gastronomadi škole

Prijavite se i dođite na jednu od naših škola!   Škola kuhanja za početnike u trajanju od 5 tjedana U našoj školi kuhanja za početnike kroz 5 tjedana naučiti ćete tehnike kuharstva, te ćete moći pripremati domaći kruh, njoke i pašte, peći meso, filetirati ribu,...

read more
Teambulding

Teambulding

Provedite svoja korporativna druženja na originalan i zanimljiv način – kroz duele u izradi kruhova, tjestenina, pečenju mesa ili riba, izradi gulaša. Pripremanjem tradicionalnih, azijskih ili libanonskih jela, pizza i fast food, vućenog tijesta, slastica, kompleksnih...

read more
Škola kuhanja za početnike u trajanju od 5 tjedana

Škola kuhanja za početnike u trajanju od 5 tjedana

Dođite i pridružite nam se u mirisnom svijetu kuhanja na tečaju kuhanja za početnike. Predznanje vam nije potrebno – ne morate znati skuhati tjesteninu niti napraviti kruh, pohati kotlete ili ispeći ribu.                                      Dvaput tjedno, u blok...

read more
Škola pizze za profesionalce – pizzaiolo

Škola pizze za profesionalce – pizzaiolo

Naučite izrađivati pizze napoletanskog, romanskog i domaćeg stila na profesionalnom specijalističkom treningu Samostalno ćete naučiti razvlačiti pizze za sve navedene stilove, a tako ćete ih i peći u raznim pećnicama kakve vas mogu dočekati na budućim radnim mjestima...

read more
cook skola kuhanja

Termini škola

Škola pizze za profesionalce –  termin – rujan/listopad – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedna –  termin – 05.09.2022 – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedna– termin – travanj (pon-sri) – održana

Škola kuhanja u 5 tjedna – termin –  ožujak (pon – sri) – održana