+385 1 286-73-72 [email protected]

Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Internetska kuhinja

Internetska kuhinja

Na pitanje ima li života izvan interneta moderni ljudi odgovorili bi: „Ne znam, ako nađeš, pošalji mi link…“ [fb_button] Nakon prodora interneta u svagdašnji život ništa više nije isto; sjetimo se samo prvih koraka umrežavanja kada je sporo preko modema priključak...

read more
Domaće tjestenine i brašno

Domaće tjestenine i brašno

  Priča o tjestenini nedokučiva je, pritom se samo nagađa odakle je njezino izvorno podrijetlo. Neki tvrde da je Marko Polo donio u Europu tjesteninu iz Kine, drugi tvrde da je izvorno talijanska. Najstarije bilješke o tjestenini potječu još iz istočne Azije i...

read more
Pik ili Klik – na maslinovo ulje

Pik ili Klik – na maslinovo ulje

  [fb_button] Kako odabrati dobro, izvorno hrvatsko maslinovo ulje? To je vječito pitanje kojim se bave najveći znalci i poznavaoci ulja. Tom su prigodom prijepori oko sorti uvriježena stvar, a geografsko podrijetlo može biti stvar ozbiljnijih zamjeranja....

read more
Med, džemovi i samo jedan klik!

Med, džemovi i samo jedan klik!

  [fb_button] I jedno i drugo je slatko, drži se u staklenki i maže na kruh, ali je toliko različito po svom nastanku da se svaki put začudimo zbog čega se u svakome dućanu nalaze na istoj grupi polica. Odgovor je više nego jasan – zbog kupaca. Još jedan važan...

read more
Zimnica na ŽutomKliku

Zimnica na ŽutomKliku

Odabir obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava za nas je odradila internetska trgovina Žuti klik, koji je čitav segment svoga djelovanja posvetio OPG-ovima i njihovu povezivanju s kupcima.

Jednim klikom iz svog naslonjača postat ćete vlasnikom ukusne zimnice, a da pritom niste napravili ni jednu od prethodno opisanih radnji.

read more
Vina Hrvatske na Žutom Kliku

Vina Hrvatske na Žutom Kliku

Pošta je vjekovima zauzimala položaj poveznice kultura, dok su poštari, glasnici i pismonoše bili ambasadori povezivanja širokih prostranstava. [fb_button] Vina su svakako proizvodi kojima se izvorne kulture žele predstaviti i sastavni su dio našeg identiteta te su...

read more
cook skola kuhanja

Termini škola

Škola kuhanja u 5 tjedna –  termin 16.11.2020. (pon-sri) – Prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedna – termin 12.10.2020. (pon-sri od 18h) – Popunjeno

Škola čokolade –  termin 29.09.2020 (utorak) – Održana

Škola kuhanja u 5 tjedna  – termin 07.09.2020. (pon-sri od 18h) – U tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedna  – termin lipanj – održana