+385 1 482 0 200 [email protected]

Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Naručivati se mora

Naručivati se mora

  Na prvome je mjestu i najtraženija roba znanje. Javna dostupnost informacijama, saznanjima od velikog je značenja. Velike javno dostupne biblioteke iznimno su tražene, a malo ih je koje ne zahtijevaju plaćanje svojih usluga [fb_button] Nakon znanja iznimno...

read more
Internetska kuhinja

Internetska kuhinja

Na pitanje ima li života izvan interneta moderni ljudi odgovorili bi: „Ne znam, ako nađeš, pošalji mi link…“ [fb_button] Nakon prodora interneta u svagdašnji život ništa više nije isto; sjetimo se samo prvih koraka umrežavanja kada je sporo preko modema priključak...

read more
Domaće tjestenine i brašno

Domaće tjestenine i brašno

  Priča o tjestenini nedokučiva je, pritom se samo nagađa odakle je njezino izvorno podrijetlo. Neki tvrde da je Marko Polo donio u Europu tjesteninu iz Kine, drugi tvrde da je izvorno talijanska. Najstarije bilješke o tjestenini potječu još iz istočne Azije i...

read more
cook skola kuhanja

Termini škola

Škola pizze za profesionalce –  termin –01.12.2022 – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedna– termin – 09.01.2023  – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedna – termin – 14. studeni 2022 – popunjeno

Škola kuhanja u 5 tjedna –  termin – 10.10.2022 – završena