+385 1 482 0 200 [email protected]

Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Med, džemovi i samo jedan klik!

Med, džemovi i samo jedan klik!

  [fb_button] I jedno i drugo je slatko, drži se u staklenki i maže na kruh, ali je toliko različito po svom nastanku da se svaki put začudimo zbog čega se u svakome dućanu nalaze na istoj grupi polica. Odgovor je više nego jasan – zbog kupaca. Još jedan važan...

read more
Zimnica na ŽutomKliku

Zimnica na ŽutomKliku

Odabir obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava za nas je odradila internetska trgovina Žuti klik, koji je čitav segment svoga djelovanja posvetio OPG-ovima i njihovu povezivanju s kupcima.

Jednim klikom iz svog naslonjača postat ćete vlasnikom ukusne zimnice, a da pritom niste napravili ni jednu od prethodno opisanih radnji.

read more
Vina Hrvatske na Žutom Kliku

Vina Hrvatske na Žutom Kliku

Pošta je vjekovima zauzimala položaj poveznice kultura, dok su poštari, glasnici i pismonoše bili ambasadori povezivanja širokih prostranstava. [fb_button] Vina su svakako proizvodi kojima se izvorne kulture žele predstaviti i sastavni su dio našeg identiteta te su...

read more
Pošta za stolom

Pošta za stolom

  [fb_button]   Svaka autohtona kuhinja i kultura stola stjecala je svoje posebnosti koje bi bile upotpunjivane migracijama i razmjenama. Pojavom pismonoša, glasnika i poštara pojavljuju se i prva poštanska konačišta koja u nekim dijelovima Europe još i...

read more
Anita A Gente

Anita A Gente

Kulinarska se tradicija može modernizirati. Drugi je pristup iz baštine probrati ono najbolje, pa nasljeđe dovesti do savršenstva   [fb_button] Ugostiteljstvo je najhirovitije poduzetništvo. Novi se lokali neprestano otvaraju, koliko ih se otvori otprilike isto...

read more
cook skola kuhanja

Termini škola

Sushi škola – prvi stupanj – termin – veljača/ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – veljača/ožujak 2025. – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – 16.siječanj 2025. – POPUNJENA

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – 24.veljače 2025. – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – 20.siječanj 2025. – POPUNJENA