+385 1 482 0 200 [email protected]

Dnevnik Gastronomada by Rene Bakalović

 dnevnički zapisi o svemu što spaja ljubav i gastronomiju

Naručivati se mora

Naručivati se mora

  Na prvome je mjestu i najtraženija roba znanje. Javna dostupnost informacijama, saznanjima od velikog je značenja. Velike javno dostupne biblioteke iznimno su tražene, a malo ih je koje ne zahtijevaju plaćanje svojih usluga [fb_button] Nakon znanja iznimno...

read more
Internetska kuhinja

Internetska kuhinja

Na pitanje ima li života izvan interneta moderni ljudi odgovorili bi: „Ne znam, ako nađeš, pošalji mi link…“ [fb_button] Nakon prodora interneta u svagdašnji život ništa više nije isto; sjetimo se samo prvih koraka umrežavanja kada je sporo preko modema priključak...

read more
Domaće tjestenine i brašno

Domaće tjestenine i brašno

  Priča o tjestenini nedokučiva je, pritom se samo nagađa odakle je njezino izvorno podrijetlo. Neki tvrde da je Marko Polo donio u Europu tjesteninu iz Kine, drugi tvrde da je izvorno talijanska. Najstarije bilješke o tjestenini potječu još iz istočne Azije i...

read more
Pik ili Klik – na maslinovo ulje

Pik ili Klik – na maslinovo ulje

  [fb_button] Kako odabrati dobro, izvorno hrvatsko maslinovo ulje? To je vječito pitanje kojim se bave najveći znalci i poznavaoci ulja. Tom su prigodom prijepori oko sorti uvriježena stvar, a geografsko podrijetlo može biti stvar ozbiljnijih zamjeranja....

read more
cook skola kuhanja

Termini škola

Sushi škola – prvi stupanj – termin – drugi kvartal 2024 – prijave u tijeku

Škola pizze za profesionalce– termin – drugi kvartal 2024. – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedana – termini – ljeto/jesen 2024. – prijave u tijeku

Škola kuhanja u 5 tjedana – termin  – 29.04.2024. – DO POPUNJENA

Škola pizze za profesionalce – termin  – 21.03.2024. – završena